Een houten trap heeft een klassiek imago, maar dat is onterecht. Uiteraard past een trap in hout goed in een traditioneel interieur, maar eigenlijk kun je er alle kanten mee uit. Van stoer en industrieel tot strak en modern: alles is mogelijk! Laat je inspireren door onze tips en ontdek dat een houten trap allesbehalve saai is.

Een houten trap past in iedere woning

Hout is een echte blijver. Het materiaal raakt nooit uit de mode en biedt ontzettend veel mogelijkheden. De stijl van je trap is vooral afhankelijk van de houtsoort. Zo vind je in de Wereldcollectie het decor Moutain Oak uit puur onbewerkt eikenhout voor een landelijke, ingetogen look. Maar je kunt ook kiezen voor het meer gedurfde Wengé Nakuru. Deze houtsoort is afkomstig uit Midden- en West-Afrika en heeft een opvallende structuur. De donkere, intense kleur en de uitgesproken nerven komen vooral tot hun recht in een modern interieur.

Het perfecte evenwicht

Wil je vermijden dat je trap saai oogt? Zorg dan voor een goed evenwicht tussen het klassieke hout en andere opvallende materialen. Laat de stootborden bijvoorbeeld uitvoeren in glanzend titanium en creëer zo een verrassend, futuristisch effect. Hout laat zich ook prima combineren met Steeltwist. Daarbij worden blauwstalen neuzen op elke trede geplaatst. Je trap krijgt een industriële uitstraling én de treden worden beter zichtbaar waardoor je je minder snel misstapt. Ook trapverlichting is een mooie toevoeging voor je houten trap en zorgt voor meer veiligheid. Kies bijvoorbeeld voor ultrasmalle LED-strips onder elke trede.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor je nieuwe, houten trap? Contacteer Upstair ons en ontdek de mogelijkheden. https://www.upstairs.com/


 

Houten Trap

In onze showroom hebben wij verschillende trapconstructies staan, zodat u goed kunt zien hoe de trap eruit komt te zien in uw woning.
Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volledige houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen. Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten alsof het de uwe zou zijn.

Ramen en deuren

Ramen en deuren laten vervangen? Dan zit je goed bij Geco. We hebben jarenlange ervaring en we staan steeds garant voor een perfect esthetische afwerking. Bij het plaatsen van nieuwe houten ramen en deuren hechten we veel waarde aan het behouden van de authentieke stijl van uw woning. Meer weten over deuren en ramen? Om u optimaal te kunnen helpen is het uiterst aangeraden om op voorhand een afspraak te maken met onze vertegenwoordigers. Zo kunnen we ongestoord de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden en u correct te adviseren Contacteer ons vrijblijvend via onze contactpagina hier op de website. Bekijk hier onze ramen en deuren.